Posebni deli za Xiaomi in Ninebot

CNC strojno izdelan zatič zložljivega krmilnega mehanizma za električni skiro Xiaomi M365 / M365PRO.

Ti zatiči so kopija originala, vendar so narejeni s CNC strojem iz ojačane aluminijaste zlitine, ki preprečuje lomljenje oziroma pokanje  zatičev pri padcu ali večji obremenitvi krmilnega  mehanizma električnega skiroja.

Originalni zatiči so uliti in so manj trdni zato tudi pokajo oziroma lomijo.

Na voljo je zatič v srebrni ALU barvi in eluksiran zatič v črni barvi (možnost plave ali rdeče barve).

Zatiči so izdelani v SLO.

Posebni deli za skiroje

Dodatna baterija za Xiaomi M365 in M365PRO

Nudimo adapter RITA, ki omogoča priklop dodatne baterije in s tem večji doseg. Lastnosti RITA adapterja si lahko ogledate na povezavi: embedden.com

BMS za baterije Xiaomi M365 in M365 PRO

 

Če se baterija ne polni ali se skiroja ne more prižgati je lahko vzrok okvarjen BMS (Battery Management System), ki se nahaja v baterijskem sklopu. BMS skrbi za pravilno polnjenje vsakega člena baterije in baterijo ščiti pred popolnim izpraznjenjem baterije. BMS za Xiaomi skiroje je poseben in ima podatkovno povezavo z matično ploščo. Zato se lahko preko aplikacije spremlja stanje vsake celice baterijskega sklopa.
BMS ima indikacijsko LED lučko. Če je baterija v normalnem stanju LED lučka utripa plavo četudi je skiro prižgan ali ugasnjen. Pri polnjenju baterije utripa redeča LED lučka.  Če rdeča LED lučka utripa, (baterija ni priklopljena na polnilec) ali pa ne gori, pomeni da je BMS pokvarjen in je potrebna menjava.
Izkušnje so pokazale, da Kitajske kopije BMS-ov niso 100% zanesljive, zato izključno uporabljam BMSe proizvedene v EU, ki se lahko upravljajo preko aplikacije.

Naslov

Grablovičeva 26
1000 Ljubljana

Kontakt

041 777 282
cobtech@siol.net

Odprto po predhodnem telefonskem dogovoru.