Odklepanje skirojev

Odklepanje Xiaomi skirojev – hekanje – speed unlock – unbrick:

Z odklepanjem Xiaomi električnega skiroja se poveča hitrost in navor, ki je pomemben pri vožnji v klanec.  Odklepanje se omogoči z nadgradnjo matične plošče in prikazovalnika.

Nadgrajeni skiro se ne sme več nadgrajevati, ker boste povozili nameščeno programsko verzijo in s tem izničili nadgradnjo skiroja, ki omogoča višjo hitrost.

Za doseganje maksimalne hitrosti mora biti baterija napolnjena. S padanjem napetosti baterije se zniža tudi maksimalna hitrost. S 40% polno baterijo ne morete doseči maksimalne hitrosti.

Zaradi nepoznavanja možnosti nastavitev skiroja in protokola odklepanja ali nadgradnja s pomočjo YouTube primerov nadgradnje se nemalokrat zgodi, da uporabnik skiroja sam zaklene električni skiro in s tem onemogoči njegovo delovanje in vklop skiroja. Bili so tudi primeri, ko je bilo poleg povrnitve tovarniške nastavitve osnovne plošče (unbrick) preko osebnega računalnika potrebna tudi zamenjava prikazovalnika. Za vse take primere neuspelih nadgradenj ali posebnih želja imam zagotovljeno ONLINE pomoč pri odpravi problemov z razvijalci programske opreme za odklepanje Xiaomi električnih skirojev.

Servis skirojev Xiaomi

Za dodatne informacije in termin nadgradnje pokličite na 041 777 282.

Predvidene končne hitrosti odklenjenega Xiaomi skiroja:

Xiaomi M365 Standard: ~30 km / h

Xiaomi M365 Pro: ~35 km / h

Xiaomi Essential: ~30 Km / h

Xiaomi 1S: ~30 km / h

Xiaomi Pro2: ~33-35Km / h

Xiaomi Mi3: ~30 km / h

Naslov

Grablovičeva 26
1000 Ljubljana

Kontakt

041 777 282
cobtech@siol.net

Odprto po predhodnem telefonskem dogovoru.